ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ:


Εγγύηση σκάφους
• Εγγύηση σκάφους με μετρητά ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα (Visa ή Master Card).

Χρέωση καθαρισμού/παραμονής
• Εξοφλείται σε μετρητά στο σκάφος. Περιλαμβάνει λευκά είδη (σεντόνια-πετσέτες), εξωλέμβιο, βαρκάκι με κουπιά, καύσιμο εξωλέμβιου, δυο φιάλες υγραερίου, καθαρισμός σκάφους, εξοπλισμός κατάδυσης ανά καμπίνα, νερό και ρεύμα στην βάση μας στο Βόλο μόνο την πρώτη και την τελευταία ημέρα του ναύλου.

Καύσιμα σκάφους
Θα παραλάβετε το σκάφος με γεμάτες δεξαμενές καυσίμου. Στο τέλος του ναύλου, θα έρθει στη βάση μας βυτίο ανεφοδιασμού καυσίμου και θα χρεωθείτε με το ποσό της αξίας του καυσίμου που θα έχετε καταναλώσει στην διάρκεια της ναύλωσης σας.


Κατά την επιβίβαση να έχετε μαζί σας: • Επιβεβαίωση ναύλου • Διαβατήριο ή ταυτότητα όλου του πληρώματος • Το πρωτότυπο δίπλωμα ιστιοπλοΐας, μεταφρασμένο στα Αγγλικά εφόσον δεν είναι στα Ελληνικά • Πιστωτική κάρτα με αρκετά διαθέσιμα για την εγγύηση του σκάφους.

Προϋποθέσεις - Παροχές - Υποχρεώσεις

Μόλις διαλέξετε το σκάφος της αρεσκείας σας και την περίοδο που επιθυμείτε, στείλτε μας το αίτημα σας. Θα σας απαντήσουμε σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τις τιμές. Μόλις συμφωνήσετε θα σας στείλουμε το ναυλοσύμφωνο και τις λεπτομέρειες για την κατάθεση προκαταβολής ύψους 50% του συνόλου. Η κράτηση σας επιβεβαιώνεται αμέσως μόλις λάβουμε την υπογραφή του ναυλοσυμφώνου και την προκαταβολή του 50%. Η διαδικασία κράτησης χωρίς την ολοκλήρωση των ως άνω διαδικασιών δε μπορεί να διαρκέσει πάνω από μία εβδομάδα. Το υπόλοιπο 50% πρέπει να κατατεθεί το αργότερο 45 ημέρες πριν την επιβίβαση.
Για κρατήσεις που ακυρώνονται πριν από 90 ημέρες από την επιβίβαση, επιστρέφεται η προκαταβολή του ναύλου 50% και παρακρατείτε 200€ έξοδα διαχείρισης. Για κρατήσεις που ακυρώνονται μεταξύ 90 και 45 ημερών πριν την επιβίβαση, χρεώνεται το 50% του συνολικού ποσού ναύλωσης. Για κρατήσεις που ακυρώνονται λιγότερο από 45 ημέρες πριν από την επιβίβαση, χρεώνεται όλο το ποσό ναύλωσης. Στη περίπτωση όμως που ο πλοιοκτήτης μπορέσει να ενοικιάσει το σκάφος κάτω από τους ίδιους όρους και μέσα στις ίδιες ημερομηνίες, συνηθίζεται αυτός να επιστρέφει την προκαταβολή (εκτός των δαπανών στις οποίες υποβλήθηκε ο ιδιοκτήτης του σκάφους) αν και δεν είναι υποχρεωμένος κατά το νόμο, να το πράξει. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΛΟΓΩ COVID-19 Το πλήρες ποσό το οποίο έχει κατατεθεί στον τραπεζικό μας λογαριασμό, μέχρι την ημέρα της ακύρωσης επιστρέφετε στον πελάτη, στην περίπτωση που ο πελάτης δεν μπορεί να έρθει στην βάση μας λόγω αποδεδειγμένων στον covid-19 απαγορεύσεων ή ακυρώσεων πτήσεων. Σε αυτή την περίπτωση δεν παρακρατείτε 200€ ποσό ακύρωσης. Για οποιονδήποτε άλλο λόγω ακύρωσης εφαρμόζονται οι βασικοί κανόνες ακύρωσης της εταιρείας μας και παρακρατείτε 200€ ως ποσό ακύρωσης.
Η ασφάλεια του σκάφους περιλαμβάνει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του σκάφους και του πληρώματος έναντι οποιουδήποτε ατυχήματος, που οφείλεται σε αμέλεια του ιδιοκτήτη ή του πληρώματος ή σε ελάττωμα του σκάφους. Οι ναυλωτές οφείλουν να κανονίσουν τη δική τους ασφαλιστική κάλυψη, όσον αφορά ασθένειες ή ατυχήματα που προέρχονται από δική τους αμέλεια ή επήλθαν κατά τύχη. Η Εταιρεία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε απώλεια, η οποία μπορεί να υπάρξει, εάν η ασφάλεια δε μπορέσει να σας αποζημιώσει ως αποτέλεσμα τυχόν ανακριβών πληροφοριών που δώσατε. Κατά την διαδικασία του Check in θα σας ζητηθεί εξουσιοδότηση, για τα στοιχεία της κάρτας σας (VISA or Mastercard) για την εγγύηση του σκάφους από εσάς. Κατά το check-out και εφόσον δεν υπάρχει από την πλευρά σας κάποια απώλεια στον εξοπλισμό ή κάποια ζημιά στο σκάφος η PATRONIS SAILING θα αποδεσμεύσει το ποσό της εγγύησης από τον λογαριασμό σας. Εάν θέλετε την καλύτερη κάλυψη για τις διακοπές σας στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να επιλέξετε το ταξιδιωτικό πακέτο καλύψεων που σας ταιριάζει. Η PATRONIS SAILING συνιστά ανεπιφύλακτα να κλείσετε μια ταξιδιωτική ασφάλιση για να αποφύγετε τυχόν απρόβλεπτες περιστάσεις.
Το check in / out ολοκληρώνεται από ένα έμπειρο άτομο, μαζί με τον Skipper/ναυλωτή, σύμφωνα με το έντυπο παραλαβής εξοπλισμού (inventory list) και υπογράφεται από τα δυο μέρη.

Ώρα Επιβίβασης 05.00 μ.μ.

Ώρα Αποβίβασης 09.00 π.μ.

Κατά τη διάρκεια της ως άνω διαδικασίας μη διστάσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε μπορεί να έχετε κατά νου σχετικά με το σκάφος, τη διαδρομή, τον καιρό. Είναι ευχαρίστηση μας να σας ενημερώσουμε πλήρως.

Το σκάφος πρέπει να επιστρέψει στη βάση του μια ημέρα πριν από τη λήξη του ναυλοσυμφώνου, το αργότερο έως τις 06.00 μ.μ.

Το κόστος ενοικίασης (ναύλωσης) σκάφους αναψυχής εξαρτάται από το μέγεθός του, τις ανέσεις που προσφέρει, και το βαθμό πολυτέλειας που παρέχει.

Στην ημερήσια τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται το κόστος καυσίμων, νερού, τροφίμων, ποτών/αναψυκτικών, και οποιαδήποτε άλλη ειδική απαίτηση των ναυλωτών. Επίσης είναι εκτός τιμής η δαπάνη για τα τέλη του Ισθμού Κορίνθου (εφ' όσον το σκάφος τον διέλθει) και λιμενικά τέλη στα διάφορα λιμάνια. Εντός τιμής είναι το ΦΠΑ .

Η τιμή ναύλωσης περιλαμβάνει αποκλειστικά την ναύλωση του σκάφους και την ασφάλειά του. Απαιτείται η καταβολή εγγύησης, που αφορά την περίπτωση απώλειας στοιχείων εξοπλισμού ή ζημιάς, η οποία επιστρέφεται αμέσως με την παράδοση του σκάφους, εφ΄ όσον αυτό βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Η αμοιβή κυβερνήτη (εφ΄ όσον ζητηθεί) δεν συμπεριλαμβάνεται στον ημερήσιο ναύλο.

ΕΞΤΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΖΗΤΗΣΗΣ:

• Μεταφορά επιβατών: TAXI – Εννιαθέσιο Mini bus από αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, Θεσσαλονίκης ή Αθήνας (ζητήστε μας να το οργανώσουμε) ή με υπεραστικό λεωφορείο +30 2421025527.

• Στα 100 μέτρα από την βάση μας υπάρχει σούπερ μάρκετ το οποίο είναι ανοιχτό κάθε μέρα εκτός Κυριακής και Σάββατο μέχρι 8μ.μ.. Παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας, να μας ζητήσουν να τους εξυπηρετήσουμε με τις απαραίτητες αγορές τους, με την προϋπόθεση ειδοποίησης μία εβδομάδα πριν την άφιξη, με έξτρα χρέωση.

• Δίπλα στα σκάφη μας υπάρχει χώρος Parking με χρέωση. Αν επιθυμείτε ελεύθερο Parking, χωρίς χρέωση με δική σας ευθύνη, μπορούμε να σας υποδείξουμε ένα χώρο 500m από τα σκάφη μας.

Επίσης, μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας:

• υπηρεσία WI-FI internet

• Καρεκλάκι φαγητού για μωρό - χωρίς χρέωση

• Προστατευτικό δίχτυ για παιδιά

• Stand up paddle

• Assymetric spinaker

• Outboard enigne 5Hp

• Wind Surf

•Skipper

•Early embarkation (13:00-14:00 hrs) κατόπιν ζητήσεως και με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρχουν υλικές ζημιές προς επισκευή από το προηγούμενο ναύλο

•Inflatable kayak για δυο άτομα

• Inflatable kids life jacket.