ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ


Δεν είναι τυχαίο, που πελάτες μας από πολλές χώρες της Ευρώπης, των Η.Π.Α, της Αυστραλίας και του Καναδά, μας εμπιστεύονται και προγραμματίζουν τις διακοπές τους μαζί μας, πολλούς μήνες νωρίτερα, έχοντας ως γνώμονα το υψηλό επίπεδο παροχών.

www.velmundi.com


Εάν είστε λάτρεις της ιστιοπλοΐας και επιθυμείτε να απολαύσετε συναρπαστικές διακοπές με στυλ αλλά και δυναμισμό, να ανακαλύψετε τις αυθεντικές φυσικές ομορφιές και να χαλαρώσετε στα ηλιόλουστα ελληνικά νησιά μας, είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες σε λογικές τιμές, με προσοχή στη λεπτομέρεια και σεβασμό στον ταξιδιώτη.

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας θα σας καταπλήξει, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα και προετοιμασία, τόσο των εσωτερικών, όσο και των εξωτερικών χώρων, αλλά παρέχουμε και ιδιαίτερες πινελιές πολυτέλειας, για εσάς που θέλετε να νιώσετε μοναδικοί!

Εγγυόμαστε απόλυτη ασφάλεια για τα σκάφη μας, η συντήρηση και ο εξοπλισμός των οποίων γίνεται υπεύθυνα σύμφωνα με τους κανόνες ασφάλειας και ναυτοσύνης και πάντοτε υπό τον έλεγχο και την επίβλεψή μας.
Είμαστε οι ίδιοι ιστιοπλόοι και ιδιοκτήτες με εμπειρία στην ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τις διακοπές σας με ασφάλεια και σε προσιτή τιμή.

ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΜΑΣ


Virginia Sun Odyssey 440

built 2022


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ  

Helia Sun Odyssey 490

built 2019


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ  

Eleni Sun Odyssey 44i

refited 2021


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ  

Triton Sun Odyssey 42i

refited 2021


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ